Til hovedinnhold
frukt og grønt

Syltet rødløk

Har du prøvd å sylte din egen rødløk før? Det er kanskje enklere enn du tror, og det ultimate tilbehøret til hamburger, ostesmørbrød og taco!

Glass med knall rosa syltet rødløk i strimler, servert på rustikk trefjøl. Salt, ferske urter og delt sitron i bakgrunnen.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkrødløk

2dlvann

1dlsukker

tre fjerdedelerdleddik 7 % (eller eplecidereddik)

Fremgangsmetode

Varm opp vann og sukker i en kjele og bland inn eddik.
Kutt rødløken i skiver og legg i et glass med lokk. Hell over vesken fra kjelen og sett på lokket på glasset.
Oppbevar kjølig et par timer før servering. Syltet rødløk har god holdbarhet i kjøleskapet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit