dessert og søt bakst
Ris a la mande på glass
Ris a la mande er danskenes svar på den tradisjonelle riskremen! Rask å lage, og super som juledessert!
![Ris a la mande på glass, står på lyst trebord, med juletre i bakgrunnen. Hånd holder en liten glassmugge som heller rød saus over dessertglasset.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4Fewjk2aDTPhwlRSLNDt2K/5795d10609aaccca329640afae59f7d5/Ris_a_la_mande_p__glass.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkferdig risgrøt (1 porsjons pakke)
2 og en halv dlkremfløte
1 tsvaniljesukker
50 gmarsipan
50 gmandler
2 dlkirsebærkompott (og/eller bringebærsaus)
Fremgangsmetode
Pisk kremfløten stiv.
Vend sammen krem, risgrøt og vaniljesukker, og fordél i porsjonsglass.
Riv marsipanen på et rivjern, hakk mandlene, og dryss over riskremen.
Topp med en skje kirsebærkompott og/eller bringebærsaus.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆