Til hovedinnhold
brownies

Klissete brownies

Hvordan får du klissete brownies? Hemmeligheten ligger først og fremst i steketida, og at du bruker en form som har rett størrelse i forhold til mengden røre. Mengden mel i forhold til smeltet sjokolade er også viktig. Mye sjokolade og lite mel er det som sørger for den myke og kakete brownie-konsistensen vi elsker!

Klissete brownies, pyntet med melis og servert i langpannen de er stekt i. Ruter skjæres av brownien med en kniv.

25min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

12 porsjoner

400gusaltet smør

400gmørk sjokolade

50gkakao

130ghvetemel

700gsukker

8stkegg

Fremgangsmetode

Denne oppskriften er nok til en liten langpanne à 20x30 cm.
Smelt smør på lav varme. Hakk sjokoladen, ha i gryta og rør til smeltet.
Sikt kakao og mel i en bolle, tilsett sukker og hell sjokoladeblandingen i. Visp til ei glatt røre.
Pisk inn egg og ha røra over i ei stor langpanne dekket med bakepapir.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter. Kaka skal være litt myk i midten. Avkjøl på rist.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen