brownies
Verdens beste brownies
Brownies er alltid en vinner, og Fredrik fra Hele Norge Baker har brukt over et år på å bake seg frem til den perfekte brownien som alle digger.

30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
8 porsjoner
400 gsukker
240 gmeierismør
4 stkegg
50 gkakao
400 gsjokolade (200 gram melkesjokolade (jivara), 200 gram 70% kakao sjokolade (guanaja))
1 tssalt
1 tsbakepulver
120 gmel
Fremgangsmetode
Start med å hakke all sjokoladen. Smelt så smøret på medium varme. Når smøret er smeltet tilsetter du sukkeret og rører i 2 minutter over platen. Dette gir en karamellisert smak.
Ha blandingen over i en skål, og tilsett egg, kakao og 1/3 av den hakkede sjokoladen
Sikt inn mel, salt og bakepulver, og vend dette forsiktig inn til alt er godt blandet.
Tilsett enda 1/3 av sjokoladen, og vend dette forsiktig inn.
Fordel røren i en form, og fordel det som er igjen av sjokolade på toppen før du steker brownien på 175 grader i ca 30 minutter. Avkjøl, og server med krem, is eller f.eks karamellsaus.
Formen måler 30x40, som er litt mindre enn en vanlig langpanneform. Ønsker du å bruke langpanne, kan du enkelt gjøre den kortere ved bruk av aluminiumsfolie, eller du kan doble røren.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆