muffins
Halvgrove tacomuffins
Halvgrove tacomuffins er genialt både på tur og i matpakken. Frys dem ned, og la dem tine i tursekken eller i matpakken til ungene!

25min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
12 porsjoner
Muffinsrøre:
3dlhvetemel
3dlfin sammalt hvete
2tsbakepulver
en halvtssalt
4stkegg
2dlmelk
2dlyoghurt naturell
Fyll:
200gkjøttdeig
1ssolje til steking
2sstacokrydder
4sshermetisk mais
150grevet ost
Fremgangsmetode
Oppskriften gir 20 små eller 12 store muffins.
Forvarm ovnen til 200 °C.
Stek 200 g kjøttdeig i en varm stekepanne med 1 ss olje. Hakk i biter mens det steker og vend inn 2 ss tacokrydder. Stek til akkurat gjennomstekt.
Rør sammen 3 dl hvetemel, 3 dl sammalt hvete, 2 ts bakepulver, 0,5 ts salt, 4 egg, 2 dl melk og 2 dl yoghurt til en glatt røre.
Vend inn den stekte kjøttdeigen, 4 ss avrent mais og 100 g revet ost.
Fordel røren i muffinsformer, dryss over 50 g revet ost og stek i ovnen i ca. 20-25 minutter. Avkjøl på rist.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆