Til hovedinnhold
pavlova

Minipavlova med multer

Gylne, saftige multer er godt til mer enn bare multekrem. Prøv for eksempel disse minipavlovaene med krem og multer neste gang du trenger en lekker dessert til festmiddagen!

Minipavlova med multer og pisket krem, servert på lys trefjøl på rustikk trebord. Glass med multer i bakgrunnen.

2t 30min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

6 porsjoner

Minipavlova:

4stkeggehviter

250gsukker

1tshvitvinseddik

1tsmaisenna

Pynt:

2dlvaniljekrem

2dlkremfløte

300gmulter

6stilkerfrisk sitronmelisse (kun blader)

Fremgangsmetode

Visp eggehvite og sukker luftig. Visp deretter inn hvitvinseddik og maisenna.
Bruk to spiseskjeer, eller en sprøytepose, og form minipavlovaer på et bakepapirkledd stekebrett.
Stekes i ovnen på 90 grader i 2 1/2 time. Avkjøl helt før du pynter med krem og bær.
Pisk kremfløte til krem, og vend forsiktig inn i vaniljekremen.
Pynt pavlovaene med en skje krem/vaniljekrem, multer og sitronmelisse.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen