pavlova
Pavlova Smashkake
Pavlova er festkaken alle elsker! Dette er en superenkel oppskrift med marengs, sjokolade, og knasende sprø og deilig salt Smash-sjokolade. Den perfekte festkaken når du er ute etter noe enkelt og knallgodt!

1t / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
10 porsjoner
Pavlova Smashkake:
1 poseTORO Marengs Pavlova
1 og en halv dlvann
50 gNidar Smash
Pynt:
1 boksTORO Kremet Sjokoladeglasur
1 poseNidar Smash
3 sssjokoladesaus
1 kurvfriske bringebær
Fremgangsmetode
Pavlovabunn
Ha TORO Marengs i en stor bolle, og bland sammen med vann. Pisk i ca. 10 minutter, til en stiv marengs.
Grovhakk Smash, og vend forsiktig inn i marengsen.
Legg et ark med bakepapir på to stekebrett, tegn to sirkler etter en kakeform på 22-24 cm i diameter. Fordel marengsblandingen i sirklene og form to kaker, 2-3 cm høye.
Sett ovnen på 120° C med over- og undervarme. Stek kakene ca. 1,5 time på nederste rille i stekeovnen til bunnene er sprø på yttersiden. Skru av ovnen og la gjerne kakebunnene stå i stekeovnen til de er avkjølt.
Sett sammen kaken rett før servering, da holder marengsen seg sprø og god. Pisk kremfløten til krem og grovhakk noe av smashen, og la noen være hele til pynt på toppen.
Legg en marengsbunn på et serveringsfat, bre over TORO Kremet Sjokoladeglasur, strø over 1/3 av den grovhakkede smashen. Legg på neste marengsbunn og bre over den piskede kremen, legg på resten av smashen, både grovhakket og hele Smash.
Montering
Pisk kremfløten til myk krem og grovhakk Smash. Spar på noen hele Smash til pynt på toppen av kaken.
Legg en marengsbunn på et serveringsfat, bre over TORO Kremet Sjokoladeglasur, strø over 1/3 av den grovhakkede smashen.
Legg på neste marengsbunn og bre over den piskede kremen. Strø på resten av Smashen, både grovhakket og hele.
Ringle over sjokoladesaus og friske bringebær.
Tips!
Vent med montering av kaken til rett før servering, da holder marengsen seg sprø og god.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆