Til hovedinnhold
småkaker & cookies

Hotel Bristols perfekte scones

På Hotel Bristol i Oslo serverer de perfekte scones hver eneste uke. Konditorsjef Thea Tsiplakis gir deg hemmeligheten!

Hotel Bristols perfekte scones presentert i todelt bilde. Spisesalen i Hotel Bristol til venstre, og to hender som drar fra hverandre en scone på høyre side.

25min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

12 porsjoner

1kghvetemel

1 og en halvssbakepulver

en fjerdedelssnatron

en fjerdedelsssalt

250gsmør (kaldt)

375gcréme fraîche

3stkegg

250gsukker

2 og en halvstkappelsiner (Kun skallet - finrevet)

325ghvit sjokolade

Fremgangsmetode

Bland mel, bakepulver, natron og salt med det kalde smøret i en kjøkkenmaskin med K-krok i 10 minutter, eller til smøret er godt vendt inn.
Tilsett crème fraîche, egg og sukker, og rør sammen i ca. 3 minutter.
Tilsett finrevet appelsinskall og grovhakket hvit sjokolade, og bland lett inn.
Ha deigen på benken og kna den så du får en fin og litt klissete deigmasse.
Kjevles ut til cirka 1,5 cm tykkelse, og stikkes ut i ønsket størrelse.
Legg på bakepapirkledd stekebrett, og stek på 185 grader i ca. 15 minutter.

Tips!

Kan fryses rå og stekes fra frossen tilstand.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen