Til hovedinnhold
snacks

Pepperkaker med blåmuggost, fiken og honningnøtter

Julens enkleste fingermat er en knallgod kombinasjon av sprøtt, krydret og søtt. Pepperkaker med blåmuggost er nemlig skikkelig godt, og ringler du litt akasiehonning over har du en vidunderlig liten munnfull!

Pepperkaker med blåmuggost, fiken og honningnøtter servert på et hvitt fat på rød juleduk, med granbar i bakgrunnen.

10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

10stkpepperkaker

75gblåmuggost (gjerne en roquefort)

2stkferske fiken

en halvglassSmak* Akasiehonning med valnøtter

Fremgangsmetode

Del fiken i båter, og sett til side.
Fordél blåmuggost over pepperkakene, og legg over en liten båt med fiken.
Ringle over akasiehonning, og legg en valnøtt på toppen av hver båt med fiken.
Server som dessert eller som snacks til julegløggen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen