Wraps med andeconfit, ovnsbakte grønnsaker og klementinchutney
Andeconfit er mørt og saftig kjøtt som allerede er tilberedt, så du kun trenger å varme det opp. Servér det i wraps med deilige ovnsbakte grønnsaker og en frisk klementinchutney!

30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
And og ovnsbakte grønnsaker:
2stkpastinakk (i staver)
2stkgulrøtter (i staver)
2stkrødløk (i tynne båter)
2feddhvitløk (delt i to)
2stilkerfersk rosmarin
en halvstksitron (kun saft)
1ssflytende honning
2ssandefett (eller olivenolje)
1tssalt
en fjerdedeltspepper
4stkconfiterte andelår (renset)
Klementinchutney:
500gklementiner (med skall, i strimler)
2stksjalottløk (i tynne skiver)
1stkrød chili (finhakket)
1cmfersk ingefær (i tynne skiver)
en halvdllønnesirup
en halvdlhvitvinseddik
2stkhel nellik
en fjerdedeltssalt
en fjerdedeltspepper
Til servering:
8stklomper
1stkvårløk (finsnittet)
75gsukkererter (finsnittet)