kjøtt
Kalvefilet Oscar
Dette er en klassisk svensk rett som også kan serveres med tynne trøffelskiver. Ovnsstekte poteter eller potetpuré smaker godt til.

10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4stkSmak* Indrefilet av kalv (ca 160 g stk)
1tssalt og pepper
3sshvetemel
2sssmør (til steking)
1posebearnaisesaus
1sstomatpuré
8stkasparges (grønne)
4stkhummerhaler (eller klør)
1klypepersille (til pynt)
Fremgangsmetode
Bank forsiktig ut kjøttet litt, og krydre med salt og pepper. Vend kjøttet i mel, og stek i smør 2 minutter på hver side. La kjøttet hvile før servering.
Lag sausen som anvist på pakken. Smak til med tomatpure, salt og pepper.
Kok aspargesene i lettsaltet vann. Varm hummerkjøttet, og dander på tallerkener. Pynt med persille og server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆