Til hovedinnhold
kjøtt

Kalvefilet oscar

Dette er en klassisk svensk rett som også kan serveres med tynne trøffelskiver. Ovnsstekte poteter eller potetpuré smaker godt til.

Kalvefilet oscar dandert på hvit tallerken med asparges og en hummerklo på toppen.

10min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

4stkSmak* Indrefilet av kalv (ca 160 g stk)

1tssalt og pepper

3sshvetemel

2sssmør (til steking)

1posebearnaisesaus

1sstomatpuré

8stkasparges (grønne)

4stkhummerhaler (eller klør)

1klypepersille (til pynt)

Fremgangsmetode

Bank forsiktig ut kjøttet litt, og krydre med salt og pepper. Vend kjøttet i mel, og stek i smør 2 minutter på hver side. La kjøttet hvile før servering.
Lag sausen som anvist på pakken. Smak til med tomatpure, salt og pepper.
Kok aspargesene i lettsaltet vann. Varm hummerkjøttet, og dander på tallerkener. Pynt med persille og server.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit