Kebab med lam eller finnbiff
Kebab med skav av lam eller reinsdyr gjør at middagen er klar på få minutter. Server kjøttet i lefser med grønnsaker, pesto og yoghurt.
![Kebab på tallerken med salat ved siden av](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3L1EfHK9MCA7gDZN28dpTC/1e2c4e2002e92f3142f196c33c23d6e9/kebab-med-lammeskav_hoved.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pklammeskav (eller reinsdyrskav)
1 sssmør (eller olje til steking)
en halv tssalt
en fjerdedel tskvernet pepper
1 pktortilla lefser
1 pkruccula
8 stkcherrytomater
en halv stkrødløk
naturell yoghurt (til servering)
Persille- og kjørvelpesto:
1 buntpersille
1 buntkjørvel
en halv tssalt
2 ssrevet parmesan
5 stkvalnøtter
en halv dlolivenolje
Fremgangsmetode
Stek kjøttet med smør eller olje på middels høy varme i en panne. Skav trenger ikke å tines før steking og kan tilberedes rett fra frys. Stek til er kjøttet er gyllent i kantene.
Kjør urtene og andre ingrediensene i en stavmikser til en pesto og ha i en serveringsbolle.
Legg ruccula på en varm tortillalefse sammen med stekt lammeskav, tynne løkskiver og halve cherrytomater. Dryss pesto og naturell yoghurt over til slutt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆ ▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆