kylling
Crispy kyllingburger med asiatisk knust agurksalat og spicy gochujangmayo
Coop Grill Perfekt Crispy kyllingburger får selskap av asiatisk knust agurksalat, og en deilig spicy gochujangmayo i sommer! Skikkelig frisk og smakfull kosemat!

15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Crispy kyllingburger:
2 pkCoop Grill Perfekt Crispy kyllingburger
4 stkbrioche hamburgerbrød
4 biterisbergsalat
Knust agurksalat:
1 stkagurk (stor)
en fjerdedel tssalt
1 ss riseddik
1 tssesamolje
1 tssoyasaus
1 tsflytende honning
1 tsrevet ingefær
1 feddfinhakket hvitløk
1 tschiliflak
1 tsristede sesamfrø
2 stkfinsnittet vårløk
Gochujangmayo:
4 ssmajones
1 ssgochujang (tilsett gjerne mer om du liker den sterkere)
1 tsflytende honning
en halv tsnykvernet pepper (smak til)
1 sslimesaft (smak til)
Fremgangsmetode
Knust agurksalat
Del agurken i to på langs og knus den lett med flatsiden av en kniv. Skjær i grove biter.
Strø over litt salt, vend godt på bitene og la stå i ti minutter for å trekke ut væske.
Bland riseddik, sesamolje, soyasaus, honning, ingefær, hvitløk og chili i en bolle.
Ha i agurkbitene og rør godt. Topp med sesamfrø og vårløk. Sett til side.
Gochujangmayo
Rør sammen majones, gochujang og honning i en liten bolle.
Smak til med nykvernet pepper, limesaft og mer honning om ønskelig.
Crispy kyllingburger
Grill kyllingburgerne som anvist på pakken.
Del brioche-brødene i to og rist dem raskt i en tørr panne eller på grillen til de er gylne.
Smør et godt lag chilimayo på begge sidene av brødet. Legg på et salatblad, deretter den sprø kyllingburgeren. Topp med knust agurksalat. Sett på topplokket og nyt.
Tips!
Finsnitt isbergsalaten og bland den med gochujangmayoen for en god og saftig salatslaw!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆