kylling
Crispy kyllingburger med chimichurri og potetsalat
Kyllingburger med knasende sprø panering er alt du ønsker deg av en burger. --- Legg den sammen med syrlige epleskiver, avokado og chimichurri, som er en søramerikansk salsa med chili, løk og masse friske urter. Med hjemmelaget potetsalat ved siden av, har du en mettende og god sommermiddag.

10min / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4stkCoop Brioche burgerbrød
4stkCoop Crispy Kyllingburger
1stkeple
2stksmå avokadoer
4porsjonersalatblader
Chimichurri:
en halvstkrødløk
1stkrød chili
1feddhvitløk
1dlExtra virgin olivenolje
1tssukker
100gpersille
60goregano
en fjerdedeldleddik
1klypesalt og pepper (ca)
Potetsalat:
8stkpoteter
4sslettmajones
1bokslettrømme
2stkvårløk
1tsdijonsennep
1klypesalt og pepper (ca)
Fremgangsmetode
Lag chimichurri: finhakk rødløk, hvitløk, chili og urter. Rør sammen olivenolje, eddik og sukker til sukkeret er oppløst. Bland inn det grønne og rør sammen. Smak til med salt, pepper og ev. eddik. Juster konsistensen med olivenolje.
Lag potetsalat: kutt potetene i terninger og kok dem møre, gjerne med skallet på. Skyll i kaldt vann og la dem renne av. Bland sammen rømme, majones og dijonsennep. Vend inn potetene og finhakket vårløk, og smak til med salt og pepper.
Stek eller grill kyllingburgerne som anvist på pakken. Varm burgerbrødene i en tørr panne eller på grillen, og anrett som vist på bildet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆