kylling
Crispy kyllingburger med mangosalsa og chilimajones
Kyllingburger med skikkelig crispy stekeskorpe er en helt annen form for burger. Topp den med en frisk og søt mangosalsa og spicy chilimajo.

10min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Crispy kyllingburger og brød:
2 pkCoop Grill Perfekt Crispy kyllingburger
1 pkGrill Perfekt burgerbrød
olje til pensling
Mangosalsa:
1 stkmoden mango (i små terninger)
en halv stkrød chili (finhakket)
1 stkvårløk (finsnittet)
1 sslimesaft
1 klypesalt
Chilimajones:
4 ssmajones
1 sssriracha (eller annen chilisaus)
1 tslimejuice
Tilbehør:
4 stkcrispisalat (blader)
1 håndfullfrisk koriander
Fremgangsmetode
Mangosalsa
Bland mango, chili, vårløk, limesaft, koriander og litt salt. Sett til side.
Chilimajones
Rør sammen majones, sriracha og limejuice. Sett kaldt.
Crispy kyllingburger
Forvarm grillen. Pensle kyllingburgerne lett med olje og grill dem i ca. 4–5 min. på hver side, til de er sprø og gjennomvarme.
Del burgerbrødene og grill dem lett på snittsiden i ca. 30 sekunder.
Servering
Legg et salatblad i bunnen av hvert burgerbrød. Topp med kyllingburger, mangosalsa og chilimajones.
Dryss over frisk koriander, legg på topplokket og server umiddelbart.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆