kylling
Kyllingform med bretagnesaus
Kylling i form med en god saus lager du med bare seks ingredienser, en super hverdagsmiddag som kan varieres med kjøtt eller fisk.
30min / 25min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stkkyllingfilet
3 dlmakaroni
2 poserBretagne kyllingsaus
50 gsmør
3 dlmelk
3 dlvann
2 stkegg
1 klypesalt og pepper
2 dlgulost (revet)
2 dlstrøkavring
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 grader.
Del kyllingfiletene i biter, og stek noen minutter i en stekepanne slik at de blir gjennomstekte. Salte og pepre, og sett til siden. Kok makaroni og hell av vannet.
Lag to stykk bretagne kyllingsaus etter anvisning på pakken: Smelt smør, og rør inn innholdet i sauseposen. Tilsett 3 dl melk og 3 dl vann, og kok opp under omrøring. Kok et par minutter.
Bland inn kylling og makaroni, og tilsett deretter to egg. Rør godt slik at egget blander seg helt inn.
Hell kyllingblandingen i en ildfast form. Strø revet ost og strøkavring over, og stek midt i ovnen i 20-30 minutter.
Serveres med en frisk grønn salat.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆