kylling
Kyllingform med kikerter
Servér denne kyllingretten med salat eller brød til, og du får en sunn middag som metter og smaker helt nydelig.
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 stkkyllingfilet
en halv tssalt
en halv tspepper
1 ssrapsolje til steking
1 bokskikerter
100 gcherrytomater
1 bokshakkede tomater
1 bokskokosmelk
1 feddfinhakket hvitløk
1 tsmalt spisskummen
Topping:
2 stkvårløk
1 håndfullfersk koriander
1 håndfullcashewnøtter
Fremgangsmetode
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Ha olje i en varm stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side.
Ha kikerter, cherrytomater, hakkede tomater og kokosmelk i en ildfast form. Dryss over spisskummen og hakket hvitløk, og vend godt sammen.
Legg kyllingfiletene i den ildfaste formen sammen med grønnsakene og stek på 200 °C i 20-25 min.
Topp med koriander, cashewnøtter og snittet vårløk ved servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆