kylling
Kyllingform med kikerter
Servér denne kyllingretten med salat eller brød til, og du får en sunn middag som metter og smaker helt nydelig.

25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2stkkyllingfilet
en halvtssalt
en halvtspepper
1ssrapsolje til steking
1bokskikerter
100gcherrytomater
1bokshakkede tomater
1bokskokosmelk
1feddfinhakket hvitløk
1tsmalt spisskummen
Topping:
2stkvårløk
1håndfullfersk koriander
1håndfullcashewnøtter
Fremgangsmetode
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Ha olje i en varm stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side.
Ha kikerter, cherrytomater, hakkede tomater og kokosmelk i en ildfast form. Dryss over spisskummen og hakket hvitløk, og vend godt sammen.
Legg kyllingfiletene i den ildfaste formen sammen med grønnsakene og stek på 200 °C i 20-25 min.
Topp med koriander, cashewnøtter og snittet vårløk ved servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆