kylling
Kyllingtaco med salsa verde
Pimp opp tacoen med kylling og salsa verde. Salsa verde er en grønn saus laget med urter og chili, og oppskriften varierer fra land til land.

10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du::
8stktortillalefser
800gkyllingfilet
1tsløkpulver
en fjerdedeltschilipulver
1tstørket oregano
1tspaprikapulver
1ssolje (f.eks. soya eller raps)
1nevefrisk koriander
2dlrømme
1stklime (i båter)
Salsa verde:
2stkgrønne chili (grovhakket)
1feddhvitløk
2stilkervårløk (grovhakket)
1pottekoriander
1pottemynte
2ssgod olivenolje
Fremgangsmetode
Bland sammen alle de tørre krydderne og oljen i en bolle.
Legg i kyllingbrystene og bland godt.
Varm opp en grillpanne eller stekepanne på sterk varme, og stek kyllingbrystene 4–5 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
Salsa verde
Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
Server med rømme, friske korianderblader og limebåter ved siden av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆