kylling
Nasi Goreng med kylling og ferske reker
Nasi Goreng er en asiatisk rett med kjøtt eller kylling, og grønnsaker som wokes i pannen og toppes med stekt egg. Reker gjør litt ekstra ut av det hele.

20min / 4t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400glangkornet ris
2ssvegetabilsk olje
4stkegg
1stkløk
3stkgrønne chili
2feddhvitløk
2stkpurre
2tsmalt koriander
2tsmalt spisskummen
500gkyllingfilet (i strimler)
300gferske reker (med skall)
6sssøt soyasaus (kecap manis)
Fremgangsmetode
Kok opp risen og la den stå kaldt i ca. 4 timer.
Lag omelett av eggene, kutt i strimler og legg det til siden.
Stek løk, purre, hvitløk og chili i en stekepanne eller wok til løken er myk.
Tilsett koriander og spisskummen.
Tilsett kylling og reker i grønnsakene og rør rundt til det er godt blandet og la det koke.
Tilsett ris, soyasaus og omelettbitene og kok i 5 minutter.
Dekorer med purre og server varmt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆