kylling
Quesadilla med Kavli Cheddar Dipp og karamellisert løk
Quesadilla er perfekt både til middag og som en bedre lunsj! Her har vi laget en versjon med godt krydret kyllingfilet, smakfull karamellisert løk, og cheddar dip!

30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Karamellisert løk:
2 stkgule løk (i tynne skiver)
1 sssmør
1 tshonning
1 tsbalsamicoeddik
Quesadilla:
6 stkstore tortillalefser
600 gstrimlet kyllingfilet
1 tsspisskummen
1 tspaprikapulver
1 feddfinhakket hvitløk
1 ssolje
2 pkKavli Cheddar Dipp
1 stkgrønn paprika (i tynne skiver)
2 stkfinsnittet vårløk
1 stkfinhakket grønn chili
Til servering:
sriracha
seterrømme
frisk koriander
limebåter
Fremgangsmetode
Karamellisert løk
Smelt smør i en panne på middels varme.
Tilsett løk, og stek til den blir myk og gyllen.
Tilsett honning og balsamicoeddik, og la alt surre til løken blir karamellisert. Sett til side.
Quesadilla
Varm olje i en stekepanne, og stek kylling med spisskummen, paprikapulver og hvitløk til kyllingen er gjennomstekt.
Fordel Kavli Cheddar Dipp, kylling, paprika, vårløk, chili og karamellisert løk på den ene halvdelen av tortillalefsene. Brett den andre siden av tortillalefsen over, så det blir en halvmåne.
Stek i en tørr panne på middels varme i ca. 2 min på hver side til osten er smeltet og lefsene er sprø. Gjenta til du har stekt alle quesadillaene.
Del i trekanter og server med resten av Kavli Cheddar Dippen, sriracha, rømme, frisk koriander og limebåter.
Tips!
For å holde quesadillaene varme når de ferdigstekt, og du steker resten, ha dem i en ildfast form inn i ovnen på 100°C. Dekk med folie.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆