kylling
Rask kyllinggryte med ris
Det er praktisk når man kan lage alt i en gryte. Dette er en kjapp og kremet kyllinggryte.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllingfileter
1 sssmør
en halv tssalt
en halv tspepper
1 stkkyllingbuljongterning
4 dlvann
2 dlris
1 posefrosne grønnsaker (f.eks. rotgrønnsaker)
2 dlcrème fraîche
4 sshakket persille
Fremgangsmetode
Del 4 kyllingfileter i biter og stek i en gryte med 1 ss smør til de har fått litt farge. Krydre med ½ ts salt og ½ ts pepper.
Løs opp en buljongterning i 4 dl kokende vann. Ha buljong over kyllingen og kok opp. Rør inn 2 dl ris og småkok i 7 minutter.
Ha i 1 pose frosne grønnsaker og kok videre i 4 minutter. Rør inn 2 dl creme fraiche, kok opp og server med et dryss finhakket persille.
Tips! Bruker du hurtigkokt ris, går det enda raskere å lage denne retten.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆