kylling

Saftig paella med kylling, reker og blomkålris

Paella lages vanligvis med ris, men prøv oppskriften på denne lekre paellaen med blomkålris, reker og stekt kylling.

Paella med blomkålris, kylling, paprika og reker.

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkkyllingbryst (skåret i stykker)

200gchorizo, i skiver

2stkblomkål

2sstomatpuré

1dlkyllingkraft

1sssafran (eller gurkemeie for samme farge)

2tspaprikapulver

1stkrød paprika (finhakket)

1stkgrønn paprika (grovhakket)

1posefrosne erter

1nevereker (renset)

4stilkerhakket bladpersille

1dæsjsalt og pepper

1ssolje til steking

Fremgangsmetode

Stek kylling og chorizo (eller annen spicy pølse).
Del blomkålen i 10-12 biter og ha den over i en blender/kjøkkenmaskin. Kjør til du har fine biter av blomkål som ser ut som riskorn.
Stek blomkålen i litt olje og tomatpuré.
Tilsett kraft, safran, paprikapulver, litt salt og pepper.
Ha i paprika, kyllingen og chorizoskivene. Få med den gode oljen fra stekepannen.
Nå kan du ha i ertene og røre forsiktig.
Legg reker på toppen og et lite dryss med bladpersille. Server med en gang.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit