kylling
Sunn kylling tandoori med blomkålris
Kylling tandoori med gresk yoghurt er kremete og fyldig på smak. Server den gjerne med blomkålris i stedet for vanlig ris, så blir det en magrere og sunnere middagsrett.

30min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
680gkylling
2tsspisskummen
2tsKarri
1tspaprikapulver
1tskardemomme
salt og pepper
en fjerdedelstkfersk chili
2feddhvitløk
en halvstkløk
1stkpaprika
3tstomatpuré
2ssketchup u/sukker
en halvdlvann
5ssgresk yoghurt
1stkstor blomkål
1sssmør
Fremgangsmetode
Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket løk og paprika.
Tilsett tomatpuré, ketchup og litt vann av gangen, la det putre og tykne. Rør inn gresk yoghurt helt til slutt.
Rasp blomkål med et rivjern og varm opp i en kjele sammen med litt smør og salt i 4-5 minutter. Om det er vanskelig å rive hele blomkålen helt ned, tilsett de siste bitene sammen med kyllingen. Server og nyt!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆