lam og får
Lammeskav med pitabrød og yoghurtdressing
Er du glad i smaken av lam, er dette en liten gavepakke. Lammeskav steker du like fort som du varmer pitabrød, så her har du hverdagsmiddag eller fredagskos på 1-2-3.

5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
400glammeskav
2tschilipulver
1tsspisskummen
2feddhvitløk
1klypesalt
1ssrapsolje til steking
Salat:
2stktomater ( i små terninger)
en halvstkagurk ( i små terninger)
1stkfinhakket rødløk
en halvstksmakspaprika ( i små terninger)
3ssfinhakket koriander
1posebabyleaf salatmix
1sssitronsaft
2ssolivenolje
Yoghurtdressing:
3dlgresk yoghurt
5ssfinhakkede friske urter (som persille, koriander og gressløk)
1tshonning
1klypesalt og pepper
1tssitronsaft
Fremgangsmetode
Yoghurtdressing
Bland sammen yoghurt, urter, og honning. Smak til med salt, pepper og sitron.
Salat
Skjær tomat, agurk, rødløk og paprika i like store biter. Bland sammen i en bolle sammen med finhakket koriander og salatblader. Ringle over sitronsaft og olivenolje.
Lammeskav
Varm olje i en panne på sterk varme og stek lammeskavet sammen med krydderet i cirka 5 minutter. Tilsett finhakket hvitløk mot slutten av steketiden. Smak til med salt. Server i varme pitabrød.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆