pølser
Cheesy Bacon pølse med karamellisert løk og potetsalat
Løken blir søt og rund i smaken når den får surre lenge og karamelliseres på svak varme. Potetsalaten får smak og farge når potetene vendes med paprika og løk. Helt Grill Perfekt til Cheesy Bacon pølse!

25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Pølser og brød:
2 pkCoop Grill Perfekt Cheesy Bacon pølse
1 pkGrill Perfekt pølsebrød
Karamellisert løk:
2 stkgul løk (i tynne skiver)
1 sssmør
1 tssukker
en halv ssbalsamicoeddik
litt salt
Fargerik potetsalat:
500 gsmåpoteter (delt i to)
1 stkrød paprika (i strimler)
1 stkgrønn paprika (i strimler)
en halv stkrødløk (i tynne skiver)
1 ssolje
salt og pepper
Topping:
søt sennep
ketchup
2 stkvårløk (finsnittet)
Fremgangsmetode
Karamellisert løk
Smelt smør i en panne, tilsett løk og sukker. Stek på lav varme i ca. 15 min til løken er myk og gyllen.
Tilsett balsamico og litt salt, og la det surre videre i 5 min. Sett til side.
Fargerik potetsalat
Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 12–15 min. Sil av og vend i olje, paprika, rødløk, salt og pepper. Grill eller stek raskt i panne for ekstra farge.
Servering
Grill pølsene til de er gjennomvarme og gylne. Varm pølsebrødene lett på grillen eller i ovn.
Fyll brødene med pølse, karamellisert løk og lun potetsalat.
Topp med søt sennep, ketchup og finsnittet vårløk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆