pølser
Kjøttpølser med kålrotstappe og brunet sm ør
Kjøttpølser er enkel og rask middag i hverdagen, spesielt med ferdiglaget tilbehør! Hjemmelaget saus av brunet smør og soyasaus piffer opp måltidet.

15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 og en halv pkGilde skinnfrie kjøttpølser à 450 g
1 pkXtra rødkål
1 pkCoop kålrotstappe 500g
Brunet smør med soya:
150 gmeierismør
1 feddfinhakket hvitløk (kan sløyfes)
en halv dlsoyasaus
1 dlCoop fryste tyttebær
Fremgangsmetode
Varm kålrotstappe og rødkål som anvist på pakken.
Brun smøret på middels varme til det er gyllenbrunt. Rør litt underveis.
Tilsett soyasaus, (hvitløk om ønskelig) og tyttebær og la det koke samme på svak varme i 1-2 minutter før servering.
Del pølsene i to på langs og stek dem i en stekepanne til de er gylne og gjennomvarme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆