Til hovedinnhold
pølser

Kjøttpølser med kålrotstappe og brunet smør

Kjøttpølser er enkel og rask middag i hverdagen, spesielt med ferdiglaget tilbehør! Hjemmelaget saus av brunet smør og soyasaus piffer opp måltidet.

Kjøttpølser med kålrotstappe og brunet smør servert i dyp hvit tallerken med rødkål og tyttebær.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1 og en halvpkGilde skinnfrie kjøttpølser à 450 g

1pkXtra rødkål

1pkCoop kålrotstappe 500g

Brunet smør med soya:

150gmeierismør

1feddfinhakket hvitløk (kan sløyfes)

en halvdlsoyasaus

1dlCoop fryste tyttebær

Fremgangsmetode

Varm kålrotstappe og rødkål som anvist på pakken.
Brun smøret på middels varme til det er gyllenbrunt. Rør litt underveis.
Tilsett soyasaus, (hvitløk om ønskelig) og tyttebær og la det koke samme på svak varme i 1-2 minutter før servering.
Del pølsene i to på langs og stek dem i en stekepanne til de er gylne og gjennomvarme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen