pølser
Pannestekt julepølse med rødkålslaw
En coleslaw med rødkål, røstede hasselnøtter og hint av klementin er det perfekte tilbehøret til julepølse, og en spennende vri på den vanlige coleslawen. Elsker du julepølser, er dette førjulsmiddagen for deg!

15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 stkjulepølse
1 sssmør
1 sssolsikkeolje
Rødkålslaw med hasselnøtter:
1 dlhasselnøtter
1 stkliten rødkål
2 stkgulrøtter
1 tsklementinskall
6 ssrømme
4 ssmajones
2 tsdijonsennep
1 tssitronsaft
1 klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Rødkålslaw med hasselnøtter
Forvarm stekeovnen til 180 grader.
Spre hasselnøttene over et bakepapirkledd stekebrett, og stek i ca. 10 minutter.
Gni av skallet, og grovhakk nøttene.
Skjær rødkål i strimler, og riv gulrøttene. Finriv klementinskallet.
Rør sammen rømme, majones, dijonsennep og revet klementinskall.
Vend sammen rødkål, gulrot, hasselnøtter og dressingen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Julepølse
Fjern skinnet fra julepølsene, og del på skrått i mindre snabber.
Varm smør og olje i en panne, og stek til pølsebitene er gylne og gjennomvarme.
Tips!
Servér med potetmos, bakt potet eller hasselbackpoteter!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆