Til hovedinnhold
pølser

Pølsegrateng med brokkoli og potet

Poteter og pølser er alltid en favoritt, og når du lager det i form med fløte og ost har du en rask og enkel hverdagsmiddag.

Pølsegrateng med brokkoli og potet, og tomat i skiver, servert i lyseblå ildfast form.

15min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

5stkkjøttpølser

1stkløk

2stkhvitløksfedd

800gkokefaste poteter

1sssmør

3dlmatfløte

2dlmelk

3dlrevet Jarlsberg eller annen revet ost

1stkbrokkoli

4stktomater

1klypesalt og pepper

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 210 grader.
Finhakk løk og hvitløk og del potetene i skiver. Fres løk og hvitløk i en kjele med smør til det er mykt, ca. 3 minutter.
Legg i potetskivene og hell over fløte og melk, potetene skal være akkurat dekket. La småkoke under omrøring i ca. 15 minutter.
Vend inn halvparten av osten, og smak til med salt og pepper.
Del brokkoli i biter, pølser og tomater i skiver, og ha alt i en ildfast form. Hell over potetblandingen og topp med revet ost. Stek i ovnen til osten er gyllen, ca. 10-15 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen