pølser
Spicy chicken pølse med meksikansk maissalat
Tilbehør til pølser trenger ikke være kjedelig! Prøv Coop Grill Perfekt Spicy Chicken - en småspicy kyllingpølse, servert med kremet meksikansk maissalat. Det er ekte pølsefest!

15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stkCoop Grill Perfekt Spicy chicken pølse
4 stkpølsebrød
Meksikansk maissalat:
4 stkmaiskolber
1 stkvårløk
1 håndfullfrisk koriander
1 stkjalapeño
1 feddhvitløk
2 ssmajones
50 gfetaost
en halv stklime (kun saft)
en halv tssalt (smak til)
Fremgangsmetode
Meksikansk maissalat
Grill maiskolbene på alle sider, til kolbene har fått farge og er gjennomvarme.
La maiskolbene avkjøles nok til at de kan håndteres. Skjær så av maiskornene og ha i en bolle.
Skjær vårløk i ringer, og finhakk koriander.
Fjern frøene fra jalapeñoen, og finhakk det grønne. Finriv hvitløksfeddet.
Ha vårløk, koriander, jalapeño og hvitløk over i bollen sammen med maiskorn. Smuldre over fetaost, og rør inn majones. Vend godt sammen, og smak til med limesaft og salt.
Spicy chicken pølse
Grill pølsene som anvist på pakken, og grill pølsebrødene lett på begge sider.
Ha pølsene i brød, og legg godt med maissalat over.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆