lam og får
Slik lager du fårikål på en tredjedel av tiden
Det behøver slettes ikke ta timevis å lage god fårikål. Denne varianten trenger kun å putre i 40 minutter!
![Fårikål, lammeskank, hodekål og mandelpoteter i en gryte](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3zfGRKA0fUmiy0btSDeenE/92dd3a99f58df2220b02d3b40441fffb/rask-farikal-1200x720.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
40min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
3 pklangtidskokt lammeskank
1 og en halv kghodekål
2 tsmalt pepper
4 dlbuljong
1 kgmandelpotet
frisk persille
Fremgangsmetode
Del hodekålen i båter.
Legg kjøtt og kål lagvis i gryten og hell over kraft.
Kok opp og la det putre til kålen er mør, ca 40 minutter.
Server fårikålen med kokte mandelpoteter og hakket persille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆