spekemat
Lefserull med spekematkrem
Kall det fingermat eller tapas, lefseruller kan du fylle med mye godt. Spekemat og crème fraîche er en klar favoritt, og med litt frisk hvitløk og ruccola blir dette en enkel og nydelig snacks!

5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
200gspekemat (bruk gjerne skalker)
1begercrème fraîche (35%)
1pottegressløk (finhakket)
1feddfedd hvitløk (finhakket)
1pklefser
1pkruccola
1klypesalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Skjær spekematen i små terninger, og bland dem med crème fraîche, gressløk, hvitløk, salt og pepper.
Fyll kremen i lefser, ha på ruccula og rull lefsene sammen.
Skjær i små ruller, eller større serveringsbiter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆