Til hovedinnhold
spekemat

Lefserull med spekematkrem

Kall det fingermat eller tapas, lefseruller kan du fylle med mye godt. Spekemat og crème fraîche er en klar favoritt, og med litt frisk hvitløk og ruccola blir dette en enkel og nydelig snacks!

Lefserull med spekematkrem servert på stettfat i tre på rustikk trebord, og pyntet med granbar.

5min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

200gspekemat (bruk gjerne skalker)

1begercrème fraîche (35%)

1pottegressløk (finhakket)

1feddfedd hvitløk (finhakket)

1pklefser

1pkruccola

1klypesalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Skjær spekematen i små terninger, og bland dem med crème fraîche, gressløk, hvitløk, salt og pepper.
Fyll kremen i lefser, ha på ruccula og rull lefsene sammen.
Skjær i små ruller, eller større serveringsbiter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen