Til hovedinnhold
spekemat

Lefseruller med spekeskinke

Lefseruller som fylles med kremost og spekeskinke er noe av det raskeste og enkleste du kan lage til tapasbordet. Dessuten er det knallgodt!

Lefseruller med spekeskinke servert på mørk trefjøl, i form av en julekrans, pyntet med basilikum og cherrytomater.

10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stklomper

100gTine snøfrisk (eller annen kremost)

8skiverspekeskinke

1buntfrisk basilikum (liten)

1klypepepper (nykvernet)

Fremgangsmetode

Smør lompene med kremost.
Legg en skive spekeskinke på hver.
Hakk eller riv basilikumbladene og dryss over.
Kvern over litt pepper og rull lompene sammen.
Skjær lomperullene i ca. 3 cm tykke skiver og server som tapas.

Tips!

Dandér lefserullene i en krans, og pynt med friske basilikumblader og halve cherrytomater for litt ekstra julestemning!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen