spekemat
Lefseruller med spekeskinke
Lefseruller som fylles med kremost og spekeskinke er noe av det raskeste og enkleste du kan lage til tapasbordet.
10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
8 stklomper
100 gTine snøfrisk (eller annen kremost)
8 skiverspekeskinke
1 buntfrisk basilikum (liten)
1 klypepepper (nykvernet)
Fremgangsmetode
Smør lompene med kremost.
Legg en skive spekeskinke på hver.
Hakk eller riv basilikumbladene og dryss over.
Kvern over litt pepper og rull lompene sammen.
Skjær lomperullene i ca. 3 cm tykke skiver og server som tapas.
Tips! Du kan bytte ut spekeskinke og basilikum med røkelaks og dill.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆