spekemat
Lefseruller med spekeskinke
Lefseruller som fylles med kremost og spekeskinke er noe av det raskeste og enkleste du kan lage til tapasbordet. Dessuten er det knallgodt!

10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
8stklomper
100gTine snøfrisk (eller annen kremost)
8skiverspekeskinke
1buntfrisk basilikum (liten)
1klypepepper (nykvernet)
Fremgangsmetode
Smør lompene med kremost.
Legg en skive spekeskinke på hver.
Hakk eller riv basilikumbladene og dryss over.
Kvern over litt pepper og rull lompene sammen.
Skjær lomperullene i ca. 3 cm tykke skiver og server som tapas.
Tips!
Dandér lefserullene i en krans, og pynt med friske basilikumblader og halve cherrytomater for litt ekstra julestemning!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆