svinekjøtt
Asiatiske grillspyd av sommerkoteletter med frisk råkostsalat
Sleng sammen en lettvint og smakfull asiatisk marinade, og lag grilspyd av Coop Grill Perfekt Sommerkoteletter! Servér med en frisk og deilig asiatisk råkostsalat.

15min / 45min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Asiatiske grillspyd av sommerkoteletter:
600 gCoop Grill Perfekt sommerkoteletter
2 sssaltredusert soyasaus
2 ssflytende honning
2 feddrevet hvitløk
1 tsfinrevet ingefær
1 sslimesaft
Frisk råkostsalat:
2 poserCoop Råkost Miks 250 gram
en fjerdedel stkrødkål
2 stkvårløk
1 håndfullfrisk koriander
3 sssaltredusert soyasaus
1 ssflytende honning
en halv sssesamolje
1 sslimesaft
1 ssristede sesamfrø
Fremgangsmetode
Grillspyd
Bland saltredusert soyasaus, flytende honning, finrevet hvitløk, finrevet ingefær og limesaft.
Skjær kotelettkjøttet av beina, og skjær kjøttet i strimler.
Ha kjøttet i en bolle sammen med marinaden, og bland godt.
Dekk til, og la kjøttet marinere i 30 minutter.
Tre kjøttet på grillspyd, og grill på middels til sterk varme i ca. 3 minutter per side, til sammen ca. 12 minutter.
Råkostsalat
Ha råkost miks i en stor bolle.
Skrell av de ytterste bladene av rødkålen, finsnitt resten.
Finsnitt vårløk, finhakk koriander, og ha i bollen med råkost miks og rødkål.
I en liten bolle blander du soyasaus, flytende honning, sesamolje, limesaft og ristede sesamfrø. Hell dressingen over råkostsalaten, og bland godt sammen.
Tips!
Hvis du bruker grillspyd av tre er det lurt å legge disse i bløt i 30 minutter før bruk, slik at de ikke tar fyr på grillen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆