Til hovedinnhold
svinekjøtt

Brennende kjærlighet

Gjør deg klar for en real hverdagsromanse. Dette er comfort food på sitt aller beste!

Brennende kjærlighet med pølser, bacon og hjemmelaget potetmos, servert med syltet rødløk på hvit tallerken på dekket middagsbord.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkGilde kjøttpølser skinnfri

130gCoop bacon skivet uten svor

300gkantareller (eller annen sopp)

en halvstkpurre

2sssmør til steking

Hjemmelaget potetmos:

800gpoteter

2sssmør

3dlmelk

1klypesalt

1klypepepper

Tilbehør:

1nevegressløk (eller persille)

4stkMors Hjemmebakte Flatbrød

Fremgangsmetode

Hjemmelaget potetmos

Skrell potetene og del i biter. Kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og mos potetene.
Rør inn smør og spe med melk. Smak til med salt og nykvernet pepper.
La mosen få et lite oppkok og hold den varm til servering.

Brennende kjærlighet

Kutt pølsene i biter, bacon i terninger og sopp i skiver. Del kantarellene i to.
Stek pølser, bacon og sopp i smør til det blir gyllent. Vend inn finsnittet purre mot slutten av steketiden.
Topp potetmosen med den stekte blandingen. Dryss over persille eller gressløk, nykvernet pepper og server, gjerne med syltet løk og flatbrød.

Tips!

Topp gjerne med syltet rødløk ved servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen