svinekjøtt
Brennende kjærlighet
Gjør deg klar for en real hverdagsromanse. Dette er comfort food på sitt aller beste!

15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkGilde kjøttpølser skinnfri
130 gCoop Bacon Skivet
300 gkantareller (eller annen sopp)
en halv stkpurre
Potetmos:
800 gpoteter
4 sssmør
3 dlmelk
1 klypesalt
1 klypepepper
Tilbehør:
1 nevegressløk (eller persille)
4 stkMors Hjemmebakte Flatbrød
Fremgangsmetode
Potetmos
Skrell potetene og del i biter. Kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og mos potetene.
Rør inn 2 ss smør og spe med melk. Smak til med salt og nykvernet pepper. La mosen få et lite oppkok og hold den varm til servering.
Brennende kjærlighet
Kutt pølsene i biter, bacon i terninger og sopp i skiver. Del kantarellene i to.
Stek pølser, bacon og sopp i 2 ss smør til det blir gyllent. Vend inn finsnittet purre mot slutten av steketiden.
#GROUP: Servering
Topp potetmosen med den stekte blandingen. Dryss over persille eller gressløk, nykvernet pepper og server, gjerne med syltet løk og flatbrød.
#GROUP: Tips!
Topp gjerne med syltet rødløk
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆