Til hovedinnhold
svinekjøtt

Brennende kjærlighet

Gjør deg klar for en real hverdagsromanse. Dette er comfort food på sitt aller beste!

Brennende kjærlighet med potetmos og syltet rødløk i en hvit skål

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkGilde kjøttpølser skinnfri

130gCoop Bacon Skivet

300gkantareller (eller annen sopp)

en halvstkpurre

Potetmos:

800gpoteter

4sssmør

3dlmelk

1klypesalt

1klypepepper

Tilbehør:

1nevegressløk (eller persille)

4stkMors Hjemmebakte Flatbrød

Fremgangsmetode

Potetmos

Skrell potetene og del i biter. Kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og mos potetene.
Rør inn 2 ss smør og spe med melk. Smak til med salt og nykvernet pepper. La mosen få et lite oppkok og hold den varm til servering.

Brennende kjærlighet

Kutt pølsene i biter, bacon i terninger og sopp i skiver. Del kantarellene i to.
Stek pølser, bacon og sopp i 2 ss smør til det blir gyllent. Vend inn finsnittet purre mot slutten av steketiden.
#GROUP: Servering
Topp potetmosen med den stekte blandingen. Dryss over persille eller gressløk, nykvernet pepper og server, gjerne med syltet løk og flatbrød.
#GROUP: Tips!
Topp gjerne med syltet rødløk

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen