svinekjøtt
Curry in a hurry!
Kjapp middag med mye smak! Denne curryen redder både travle dager og sultne mager, og er like god på en tirsdag som i helgen.

15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
300gCoop strimlet svin eller kylling
2sssolsikkeolje
2stkCoop Wokmiks Red Curry
2dlÄnglamark kokosmelk
1stklime
1buntfrisk koriander
4porsjonerrisnudler
1håndfullcashewnøtter (eller peanøtter)
1klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Varm 1 ss olje i en stor stekepanne eller wok på middels/høy varme. Tilsett kjøttet, krydre lett med salt og pepper, og stek i 4–5 minutter til det er gyllent og gjennomstekt. Ta kjøttet ut og sett til side.
Tilsett litt mer olje om nødvendig. Ha i wokmiksen og stek i 3–4 minutter til grønnsakene er varme, men fortsatt sprø.
Ha kjøttet tilbake i pannen. Hell over currysausen fra pakken, og kokosmelken. Rør godt og la småkoke i et par minutter til sausen tykner og alt er gjennomvarmt.
Kok risnudlene som anvist på pakken og vend dem inn i pannen. Server curryen sammen med frisk koriander, hakkede nøtter og en skvis lime.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆