svinekjøtt
Grillspyd BBQ svin med bulgursalat og yoghurt-dipp
Svinekjøtt på grillspyd er saftig og godt, og bulgur med grillede grønnsaker og yoghurtdipp er en spennende og litt annerledes salat til.

15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
3 pkGrill Perfekt grillspyd BBQ svin
2 ssgranateplekjerner
1 ssfrisk mynte (finhakket)
Bulgursalat med grillede grønnsaker:
2 dlbulgur
1 stksquash (i skiver)
1 stkpaprika (i grove biter)
1 stkrødløk (i båter)
1 ssolivenolje
1 tssitronsaft
1 klypesalt
1 klypepepper
Yoghurt- og hvitløksdipp:
2 dlgresk yoghurt
1 feddhvitløk (lite, finhakket)
1 tssitronsaft
1 klypesalt
1 klypepepper
Fremgangsmetode
Kok bulgur som anvist på pakken. Avkjøl.
Pensle grønnsakene med olje og grill til møre. Hakk grovt og bland med bulgur, sitronsaft, salt og pepper.
Rør sammen yoghurt, hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt.
Grill grillspydene som anvist på pakken.
Server grillspydene med bulgursalat og yoghurt-dipp. Topp med granateplekjerner og mynte.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆