Til hovedinnhold
svinekjøtt

Grillspyd med svinekjøtt, grønn råkost og maisrøre

Grillspyd med mørt svinekjøtt og BBQ-saus er skikkelig sommermat. Servér med maisrøre og grønn råkost, så har du en god og lettvint middag på kort tid!

Grillspyd med svinekjøtt og grønn råkost servert på lys turkis tallerken med to halve lime. Liten skål med maisrøre ved siden av.

15min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

4pkCoop Grillspyd BBQ av svin

1glassbarbecuesaus

Grønn råkost:

en fjerdedelstkhodekål

2stkgrønne epler

6stkvårløk

1ssolivenolje

1stksitron (saften av)

Maisrøre:

1boksmais

1dllett crème fraîche

1dlrevet cheddar

en halvstkløk

en halvstkchili

2stkhvitløksfedd

en halvstklime

salt og pepper

olje (til steking)

Fremgangsmetode

Grønn råkost

Finsnitt kål og skjær epler og vårløk i skiver. Press over sitronsaft og hell over en klunk olivenolje. Bland sammen.

Maisrøre

Finhakk løk og chili, og stek det til det blir mykt. Tilsett avrente maiskorn og crème fraîche og la det få et oppkok. Ta av varmen, rør sammen og vend så inn revet cheddar. Smak til med limesaft, salt og pepper.

Grillspyd

Stek eller grill svinespydene som anvist på pakken og anrett som vist på bildet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit