svinekjøtt
Grillspyd Spicy Lemon med grapefruktsalat
Denne middagen er som skapt for varme sommerkvelder. Det møre kjøttet er marinert i krydder og sitron og servers med en frisk grapefruktsalat til.

20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
3 pkGrill Perfekt Grillspyd Spicy Lemon
1 begerCoop tzatziki
en halv stksitron (revet skall)
1 stilkfriske urter (til topping)
Potetsalat:
500 gsmåpoteter (delt i fire)
1 sskapers
1 neveruccola
1 tssitronsaft
1 ssolivenolje
1 ssfinhakkede urter
1 klypesalt
1 klypepepper
Grapefruktsalat :
1 stkgrapefrukt (i skiver)
en halv stkfennikel (i tynne skiver)
en halv stkrødløk (i tynne skiver)
1 poseblandet salat
1 stilkfrisk dill
Fremgangsmetode
Kok småpotetene møre og del dem i fire. Vend dem med kapers, ruccola, olje, sitron og urter.
Bland grapefrukt med fennikel, rødløk og salat. Topp med dill.
Grill grillspydene som anvist på pakken.
Server med potetsalat, grapefruktsalat og Coop Tzatziki. Topp med sitronskall og friske urter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆