svinekjøtt
Grillspyd Spicy Lemon med grapefruktsalat
Denne middagen er som skapt for varme sommerkvelder. Det møre kjøttet er marinert i krydder og sitron og servers med en frisk grapefruktsalat til.

20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
3pkGrill Perfekt Grillspyd Spicy Lemon
1begerCoop tzatziki
en halvstksitron (revet skall)
1stilkfriske urter (til topping)
Potetsalat:
500gsmåpoteter (delt i fire)
1sskapers
1neveruccola
1tssitronsaft
1ssolivenolje
1ssfinhakkede urter
1klypesalt
1klypepepper
Grapefruktsalat :
1stkgrapefrukt (i skiver)
en halvstkfennikel (i tynne skiver)
en halvstkrødløk (i tynne skiver)
1poseblandet salat
1stilkfrisk dill
Fremgangsmetode
Kok småpotetene møre og del dem i fire. Vend dem med kapers, ruccola, olje, sitron og urter.
Bland grapefrukt med fennikel, rødløk og salat. Topp med dill.
Grill grillspydene som anvist på pakken.
Server med potetsalat, grapefruktsalat og Coop Tzatziki. Topp med sitronskall og friske urter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆