Til hovedinnhold
svinekjøtt

Gyros med syltet hodekål

Smaken av gresk gyros vekker gode ferieminner! Fyll et pitabrød med marinert gyroskjøtt i skiver, grønnsaker, pommes frites og deilig hjemmelaget syltet hodekål!

Gyros med syltet hodekål, pommes frites, grønnsaker og gyrossaus servert i pitabrød på prikkete lys tallerken, på blåstripet duk. Små skåler med krydder og saus ved siden av, og skjærefjøl med pitabrød og lime på siden.

10min / 25min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop Gyros (eller Coop Kylling Gyros )

1poseCoop sprø pommes frites

2pkCoop Pitabrød

200gtomater (i terninger)

1stkagurk (i terninger)

1stkCoop rødløk (i tynne skiver)

1flaskeCoop Gyrossaus

1ssolje til steking

Syltet hodekål:

300ghodekål (finsnittet)

1tssalt

2sshvitvinseddik

2ssolivenolje (kaldpresset)

Fremgangsmetode

Syltet Hodekål

Finsnitt hodekålen, gni inn saltet og la det stå i 20 minutter. Bland så inn hvitvinseddik og olivenolje.

Gyros

Stek pommes frites etter tilberedningsanvisning på posen.
Stek kjøttet på middels varme i 5-7 minutter, i en forvarmet panne med litt olje.
Stek pitabrødene i stekeovnen på 230 °C over/undervarme i ca. 2-3 minutter.
Brett brødet i midten og fyll med litt syltet hodekål, deretter kjøttet, tomat, agurk og rødløk, ønsket mengde med saus og avslutt med pommes frites på toppen. Nyt!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen