svinekjøtt
Gyros med syltet hodekål
Smaken av gresk gyros vekker gode ferieminner! Fyll et pitabrød med marinert gyroskjøtt i skiver, grønnsaker, pommes frites og deilig hjemmelaget syltet hodekål!

10min / 25min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop Gyros (eller Coop Kylling Gyros )
1 poseCoop sprø pommes frites
2 pkCoop Pitabrød
200 gtomater (i terninger)
1 stkagurk (i terninger)
1 stkCoop rødløk (i tynne skiver)
1 flaskeCoop Gyrossaus
1 ssolje til steking
Syltet hodekål:
300 ghodekål (finsnittet)
1 tssalt
2 sshvitvinseddik
2 ssolivenolje (kaldpresset)
Fremgangsmetode
Syltet Hodekål
Finsnitt hodekålen, gni inn saltet og la det stå i 20 minutter. Bland så inn hvitvinseddik og olivenolje.
Gyros
Stek pommes frites etter tilberedningsanvisning på posen.
Stek kjøttet på middels varme i 5-7 minutter, i en forvarmet panne med litt olje.
Stek pitabrødene i stekeovnen på 230 °C over/undervarme i ca. 2-3 minutter.
Brett brødet i midten og fyll med litt syltet hodekål, deretter kjøttet, tomat, agurk og rødløk, ønsket mengde med saus og avslutt med pommes frites på toppen. Nyt!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆