svinekjøtt
Indrefilet av svin med grillet asparges og sommersalat med jordbær
Dette er lettvint festmat som passer når dere er flere. Indrefilet av svin er saftig og godt, og asparges er både raskt og enkelt å grille. Sommersalaten er frisk og smakfull, og passer perfekt til grillet kjøtt.

30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Grill Perfekt Indrefilet av svin
olje til pensling
salt og pepper
1 boksCoop Grill Perfekt Aioli
Grillet asparges:
1 buntgrønn asparges
1 tsolivenolje
salt og pepper
Sommersalat med jordbær:
1 pkruccola
10 stkjordbær (delt i to)
en halv stkrødløk (i tynne skiver)
1 ssolivenolje
1 tssitronsaft
salt og pepper
Fremgangsmetode
Grillet asparges
Knekk av den nederste, trevlete delen av aspargesen. Vend med litt olje, salt og pepper, og grill i 2–3 min. til de er møre, men fortsatt har tyggemotstand.
Sommersalat med jordbær
Bland ruccola, jordbær og rødløk. Vend med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper rett før servering.
Grillet indrefilet
Pensle indrefileten med olje, krydre med salt og pepper og grill over middels høy varme i ca. 12–15 min, snu jevnlig. La hvile i 5 min. før den skjæres i skiver.
Server skiver av grillet indrefilet med bakte poteter, grillet asparges, sommersalat og aioli.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆