Til hovedinnhold
svinekjøtt

Indrefilet av svin med grillet asparges og sommersalat med jordbær

Dette er lettvint festmat som passer når dere er flere. Indrefilet av svin er saftig og godt, og asparges er både raskt og enkelt å grille. Sommersalaten er frisk og smakfull, og passer perfekt til grillet kjøtt.

Indrefilet av svin med grillet asparges og sommersalat med jordbær servert på hvit tallerken på dekket hvitt trebord. Små skåler aioli, sommersalat, salt og pepper i bakgrunnen.

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop Grill Perfekt Indrefilet av svin

olje til pensling

salt og pepper

1boksCoop Grill Perfekt Aioli

Grillet asparges:

1buntgrønn asparges

1tsolivenolje

salt og pepper

Sommersalat med jordbær:

1pkruccola

10stkjordbær (delt i to)

en halvstkrødløk (i tynne skiver)

1ssolivenolje

1tssitronsaft

salt og pepper

Fremgangsmetode

Grillet asparges

Knekk av den nederste, trevlete delen av aspargesen. Vend med litt olje, salt og pepper, og grill i 2–3 min. til de er møre, men fortsatt har tyggemotstand.

Sommersalat med jordbær

Bland ruccola, jordbær og rødløk. Vend med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper rett før servering.

Grillet indrefilet

Pensle indrefileten med olje, krydre med salt og pepper og grill over middels høy varme i ca. 12–15 min, snu jevnlig. La hvile i 5 min. før den skjæres i skiver.
Server skiver av grillet indrefilet med bakte poteter, grillet asparges, sommersalat og aioli.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen