svinekjøtt
Indrefilet av svin med grønn salat og grillet fennikel
Grillet indrefilet av svin er enkel og god festmiddag. Både småpoteter og fennikel får en runde på grillen og serveres med grønnsaker og urter.

20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 stkCoop Grill Perfekt Indrefilet av svin
1 begerCoop Bearnaise
1 porsjonbladpersille
1 porsjongressløk
Grillede småpoteter og tomater:
600 gsmåpoteter
1 ssolivenolje
100 gcherrytomater
1 nevebabyspinat
1 klypesalt
1 klypepepper
Grønn salat med sennepsvinaigrette:
1 pkruccola
en halv stkagurk (i skiver)
en halv stkrødløk (i tynne skiver)
1 tsdijonsennep
1 tshvitvinseddik
2 ssolivenolje
1 klypesalt
1 klypepepper
Grillet fennikel:
2 stkfennikel (i båter)
2 ssolivenolje
1 klypesalt
1 klypepepper
30 gparmesan (høvlet)
1 håndfullfriske urter
Fremgangsmetode
Kok småpoteter møre i lettsaltet vann. Vend dem med olje, salt og pepper, og grill dem til de får fin farge og skorpe. Legg cherrytomater på grillen mot slutten. Vend inn babyspinat før servering.
Bland ruccola, agurk og rødløk i en bolle. Pisk sammen dijonsennep, eddik og olje til en vinaigrette. Smak til med salt og pepper og vend dressingen inn i salaten.
Pensle fennikelbåtene med olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill dem i 2–3 min på hver side til de har fått tydelige grillmerker og er møre. Legg på et fat og topp med parmesan og friske urter.
Grill Grill Perfekt indrefilet av svin som anvist på pakken. La hvile noen minutter før du skjærer kjøttet i skiver.
Server kjøttet med poteter og tomater, begge salater og varm Coop Bearnaise. Topp med bladpersille og gressløk før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆