svinekjøtt
Nachos med pulled pork og Kavli Cheddar Dipp
Nachos med pulled pork er skikkelig kosemat! Spesielt med masse deilige toppinger!

10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Nachos:
1 posenachochips
400 gpulled pork
1 pkKavli Cheddar Dipp
1 stkrødløk (i tynne skiver)
1 stklime (delt i to)
3 stkfinsnittet vårløk
1 stkrød chili (i tynne skiver)
2 stkavokado (i skiver)
2 sssyltet jalapeño (i skiver)
Til servering:
Kavli Cheddar Dipp
seterrømme
frisk koriander
limebåter
chiliflak
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 200 °C.
Fordel nachochipsene på et bakepapirkledd stekebrett.
Legg pulled pork over chipsene.
Fordél ønsket mengde Kavli Cheddar Dipp over.
Stek i ovnen i ca. 10 minutter, til dippen er smeltet og kjøttet er varmt.
Bland sammen rødløk og limesaft.
Topp nachos med lettsyltet rødløk, vårløk, chili, skivet avokado og syltet jalapeño.
Server med resten av Kavli Cheddar Dippen, seterrømme, frisk koriander, limebåter og chiliflak.
Tips!
Nachos kan du toppe med nesten hva du vil. Grønn paprika og mais er skikkelig godt!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆