Til hovedinnhold
svinekjøtt

Nachos med pulled pork og Kavli Cheddar Dipp

Nachos med pulled pork er skikkelig kosemat! Spesielt med masse deilige toppinger!

Nachos med pulled pork og kavli cheddar dipp servert i hvit ildfast form med jalapenos, avokado, rødløk og koriander på toppen. Små skåler med rømme, cheddar dipp, rødløk i skiver og vårløk i skiver rundt.

10min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Nachos:

1posenachochips

400gpulled pork

1pkKavli Cheddar Dipp

1stkrødløk (i tynne skiver)

1stklime (delt i to)

3stkfinsnittet vårløk

1stkrød chili (i tynne skiver)

2stkavokado (i skiver)

2sssyltet jalapeño (i skiver)

Til servering:

Kavli Cheddar Dipp

seterrømme

frisk koriander

limebåter

chiliflak

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200 °C.
Fordel nachochipsene på et bakepapirkledd stekebrett.
Legg pulled pork over chipsene.
Fordél ønsket mengde Kavli Cheddar Dipp over.
Stek i ovnen i ca. 10 minutter, til dippen er smeltet og kjøttet er varmt.
Bland sammen rødløk og limesaft.
Topp nachos med lettsyltet rødløk, vårløk, chili, skivet avokado og syltet jalapeño.
Server med resten av Kavli Cheddar Dippen, seterrømme, frisk koriander, limebåter og chiliflak.

Tips!

Nachos kan du toppe med nesten hva du vil. Grønn paprika og mais er skikkelig godt!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen