svinekjøtt
Sommerkoteletter med frisk potetsalat og grillet fersken
Dette er perfekt sommermat. Når du griller fersken får den en karamellisert og deilig stekeskorpe, som passer ekstra godt til lettsaltede og røkte sommerkoteletter med frisk og syrlig potetsalat.

20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Grill Perfekt sommerkoteletter
olje til pensling
salt og pepper
1 dæsjCoop Grill Perfekt hvitløksdressing
Frisk potetsalat:
600 gsmåpoteter
6 stkreddiker (i skiver)
2 stkvårløk (finsnittet)
1 ssolivenolje
1 tseplesidereddik
salt og pepper
finhakket persille
Grillet fersken:
2 stkfersken (delt i to og uten stein)
litt olje
Fremgangsmetode
Frisk potetsalat
Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 12–15 min. Del i to.
Vend poteter, reddiker og vårløk med olivenolje, eddik, salt, pepper og persille. Sett kaldt.
Sommerkoteletter
Pensle kotelettene lett med olje og krydre med salt og pepper. Grill på høy varme i ca. 3–4 min. per side, til kjøttet er gjennomstekt.
Grillet fersken
Del fersken i to, og fjern steinen.
Pensle fersken med litt olje og grill med snittsiden ned i 2–3 min. til de blir lett karamelliserte.
Server sommerkotelettene med potetsalat, grillet fersken og en raus skje hvitløksdressing.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆