Til hovedinnhold
svinekjøtt

Sommerkoteletter med frisk potetsalat og grillet fersken

Dette er perfekt sommermat. Når du griller fersken får den en karamellisert og deilig stekeskorpe, som passer ekstra godt til lettsaltede og røkte sommerkoteletter med frisk og syrlig potetsalat.

Sommerkoteletter med frisk potetsalat og grillet fersken, servert på lyseblå tallerken med litt hvitløksdressing. Små skåler og fat i bakgrunnen med hvitløksdressing, potetsalat og grillet fersken.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop Grill Perfekt sommerkoteletter

olje til pensling

salt og pepper

1dæsjCoop Grill Perfekt hvitløksdressing

Frisk potetsalat:

600gsmåpoteter

6stkreddiker (i skiver)

2stkvårløk (finsnittet)

1ssolivenolje

1tseplesidereddik

salt og pepper

finhakket persille

Grillet fersken:

2stkfersken (delt i to og uten stein)

litt olje

Fremgangsmetode

Frisk potetsalat

Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 12–15 min. Del i to.
Vend poteter, reddiker og vårløk med olivenolje, eddik, salt, pepper og persille. Sett kaldt.

Sommerkoteletter

Pensle kotelettene lett med olje og krydre med salt og pepper. Grill på høy varme i ca. 3–4 min. per side, til kjøttet er gjennomstekt.

Grillet fersken

Del fersken i to, og fjern steinen.
Pensle fersken med litt olje og grill med snittsiden ned i 2–3 min. til de blir lett karamelliserte.
Server sommerkotelettene med potetsalat, grillet fersken og en raus skje hvitløksdressing.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen