Spareribs med hjemmelaget maiskrem, ovnsbakt søtpotet og coleslaw
Spareribs fra Grill Perfekt er ferdig tilberedt, og skal bare varmes i ovnen eller på grillen for å bli akkurat så mørt og deilig som spareribs skal være. Sammen med maiskolber, maiskrem, coleslaw og ovnsbakte søtpoteter, blir det skikkelig amerikansk BBQ-stemning.

30min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Du trenger:
1 pkCoop Grill Perfekt Sticky & Smokey Spareribs
bbq-saus
frisk persille (valgfritt)
Coleslaw:
2 dlrødkål (finsnittet)
1 stkgulrot (revet)
2 ssmajones
1 sscrème fraîche (eller yoghurt)
1 tseplesidereddik
salt og pepper
Maiskrem:
1 boksmais
1 sssmør
1 ssfløte/melk
salt og pepper
Ovnsbakte søtpoteter:
2 stksøtpoteter (i båter)
1 ssolje
en halv tsrøkt paprikapulver
salt og pepper
Maiskolber:
2 stkmaiskolber (delt i to)
litt olje (eller smør)
salt
Grillet paprika og squash:
1 stkrød paprika (i grove biter)
1 stkgul paprika (i grove biter)
en halv stksquash (i skiver)
litt olje
litt salt