svinekjøtt

Steam buns med glasert ribbe og syltet rødløk

Ribbe er fantastisk, ikke bare til jul. Krydre den med asiatiske smaker og fyll den i luftige steam buns med syltet rødløk, peanøtter og sprø salat. Med ferdigstekt ribbe fra ferskvaredisken på Coop Mega, går det kjapt.

Tre steam buns med glasert ribbe og syltet rødløk servert på rund trefjøl, pyntet med frisk koriander og hakkede peanøtter. Små skåler med chilimayo, frisk koriander og hakkede peanøtter rundt fjøla.

10min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600gferdigstekt ribbe fra ferskvaredisken

1tsSanta Maria Five spice krydder

1ssnøytral olje til steking

4ssBlue Dragon Hoisin Sauce

2pkSanta Maria Asian Steamed Buns, 8 stk

2stkgulrøtter

en halvstkissalat

1stkbunt koriander

1begerCoop syltet rødløk

1nevesalte peanøtter

8ssSanta Maria sweet chili mayo

Fremgangsmetode

Skjær ribben i skiver og krydre med Five spice krydder.
Varm oljen på middels varme i en stekepanne. Ha kjøttet i pannen og tilsett hoisinsaus. Rør rundt så kjøttet blir dekket.
La det småkoke på lav varme til sausen har tyknet og kjøttet er varmt.
Varm steam buns som vist på pakken.
Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne, tynne strimler.
Skjær issalaten i strimler og grovhakk koriander.
Ha grønnsaker på en steam bun. Legg på en skje rødløk, ribbe, koriander og peanøtter.
Topp med chili mayo.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit