svinekjøtt
Steam buns med glasert ribbe og syltet rødløk
Ribbe er fantastisk, ikke bare til jul. Krydre den med asiatiske smaker og fyll den i luftige steam buns med syltet rødløk, peanøtter og sprø salat. Med ferdigstekt ribbe fra ferskvaredisken på Coop Mega, går det kjapt.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600 gferdigstekt ribbe fra ferskvaredisken
1 tsSanta Maria Five spice krydder
1 ssnøytral olje til steking
4 ssBlue Dragon Hoisin Sauce
2 pkSanta Maria Asian Steamed Buns, 8 stk
2 stkgulrøtter
en halv stkissalat
1 stkbunt koriander
1 begerCoop syltet rødløk
1 nevesalte peanøtter
8 ssSanta Maria sweet chili mayo
Fremgangsmetode
Skjær ribben i skiver og krydre med Five spice krydder.
Varm oljen på middels varme i en stekepanne. Ha kjøttet i pannen og tilsett hoisinsaus. Rør rundt så kjøttet blir dekket.
La det småkoke på lav varme til sausen har tyknet og kjøttet er varmt.
Varm steam buns som vist på pakken.
Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne, tynne strimler.
Skjær issalaten i strimler og grovhakk koriander.
Ha grønnsaker på en steam bun. Legg på en skje rødløk, ribbe, koriander og peanøtter.
Topp med chili mayo.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆