svinekjøtt
Sticky & Smokey Spareribs med hvitløkstoast og grillet mais
Tilbehør til spareribs trenger ikke å være vanskelig! Lag en enkel og knallgod hvitløkstoast med hjemmelaget hvitløkssmør, og kos deg med klissete spareribs, sprø hvitløkstoast og søt grillet mais!

30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop Grill Perfekt Sticky & Smokey Spareribs
Hvitløkstoast:
4 skiverloff
100 gmeierismør (mykt)
3 feddhvitløk
en fjerdedel tssalt
Grillet mais:
2 pkmaiskolber
1 ssolivenolje
1 klypesalt
1 klypepepper
Fremgangsmetode
Hvitløkstoast
Ha mykt smør i en liten bolle.
Skrell hvitløksfeddene, og finriv over smøret. Tilsett salt, og rør smør, revet hvitløk og salt godt sammen.
Skjær tykke skiver loff, og smør et generøst lag hvitløkssmør over hver skive, helt ut til kanten av skorpen.
Legg på bakepapirkledd stekebrett, og stek på 200 grader i ca. 15 minutter, til smøret er smeltet, og toasten er gyllen.
Grillet mais
Ta maisen ut av pakken, og smør med litt olivenolje. Dryss over salt og pepper.
Grill maisen på middels varme, i rundt 15 minutter, til kolbene har fått god farge og er gjennomvarme. Snu maisen ofte.
Har du litt av hvitløkssmøret til overs er dette nydelig på nygrillet mais.
Servering
Grill spareribs som anvist på pakken, og servér med hvitløkstoast og grillet mais.
Tips!
Har du litt av hvitløkssmøret fra toasten til overs er dette nydelig på den grillede maisen!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆