Til hovedinnhold
svinekjøtt

Sticky & Smokey Spareribs med hvitløkstoast og grillet mais

Tilbehør til spareribs trenger ikke å være vanskelig! Lag en enkel og knallgod hvitløkstoast med hjemmelaget hvitløkssmør, og kos deg med klissete spareribs, sprø hvitløkstoast og søt grillet mais!

Sticky & Smokey Spareribs med hvitløkstoast og grillet mais, servert på metallbrett med hvitt bakepapir. Liten gul skål med hjemmelaget hvitløkssmør i bakgrunnen, og grillede halve sitroner på siden.

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop Grill Perfekt Sticky & Smokey Spareribs

Hvitløkstoast:

4skiverloff

100gmeierismør (mykt)

3feddhvitløk

en fjerdedeltssalt

Grillet mais:

2pkmaiskolber

1ssolivenolje

1klypesalt

1klypepepper

Fremgangsmetode

Hvitløkstoast

Ha mykt smør i en liten bolle.
Skrell hvitløksfeddene, og finriv over smøret. Tilsett salt, og rør smør, revet hvitløk og salt godt sammen.
Skjær tykke skiver loff, og smør et generøst lag hvitløkssmør over hver skive, helt ut til kanten av skorpen.
Legg på bakepapirkledd stekebrett, og stek på 200 grader i ca. 15 minutter, til smøret er smeltet, og toasten er gyllen.

Grillet mais

Ta maisen ut av pakken, og smør med litt olivenolje. Dryss over salt og pepper.
Grill maisen på middels varme, i rundt 15 minutter, til kolbene har fått god farge og er gjennomvarme. Snu maisen ofte.
Har du litt av hvitløkssmøret til overs er dette nydelig på nygrillet mais.

Servering

Grill spareribs som anvist på pakken, og servér med hvitløkstoast og grillet mais.

Tips!

Har du litt av hvitløkssmøret fra toasten til overs er dette nydelig på den grillede maisen!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen