vegetar
Vegansk biff med ovnsbakte poteter og grønnsaker
Stek en mør og saftig vegansk biff i pannen og server den med deilige, ovnsbakte potetbåter, grønnsaker og gyllent gresskar.

25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2pkVivera biff vegan à 200 g
1stkflaskegresskar (butternut) eller annen type
1poseCoop stekepoteter med grønnsaker
1glassCoop rød pesto
1begerlettrømme
Litt Extra:
1klyperistede pinjekjerner
1stksøtpoteter (eller gulrøtter)
1klyperuccola
Fremgangsmetode
Skrell og rens gresskaret og skjær det i små biter.
Stek gresskar, poteter og grønnsaker i ovnen på 225 °C i 20-25 minutter.
Krydre med salt og pepper.
Tilbered veganbiffene som anvist på pakken.
Bland pesto og rømme og smak til med salt og pepper.
Litt Extra
Topp med ristede pinjekjerner
Bruk søtpoteter eller gulrøtter i stedet for gresskar
Ruccula
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆