kylling
Fylt kyllingfilet med mozzarella og pesto
Saftig kyllingfilet i ovn fylt med mozzarella og pesto, og rullet i spekeskinke. Luksus i hverdagen!
![Fylt kyllingfilet med mozzarella og pesto, servert over potetmos, med hjertesalat på siden. Lys blå tallerken.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/15rk8sGy3rGwQnagaDn3FQ/96fb676b5b2dd0f95c45050db36e722e/Fylt_kyllingfilet_med_mozzarella_og_pesto.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllingfilet
4 sspesto
4 ssrevet mozzarella (eller annen ost)
4 skiverspekeskinke
1 pkpotetmos
2 stkhjertesalat
4 ssdressing (fransk)
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 °C. Lag en lomme i 4 kyllingfileter ved å skjære et snitt på langs, nesten gjennom, og fyll hver filet med 1 ss pesto og 1 ss revet mozzarella.
Surr 1 skive spekeskinke rundt hver kyllingfilet og legg med skjøten ned i en ildfast form. Stek i ovnen i ca. 20 minutter.
Lag 1 pakke potetmos etter anvisning på pakken.
Finsnitt 2 hjertesalat og vend med 4 ss fransk dressing. La kyllingen hvile i 5 minutter og skjær i skiver. Server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆