kylling
Karrigryte med kylling
En fyldig og god karrigryte med kylling og grønnsaker. Perfekt middag for store og små - raskt og enkelt!
![Kylling gryterett med ris i tallerken](/assets/contentful/b26eki8n3vte/5gAhWnnUb6T0EqxtyjolyI/ad5a39ea971543392dc4c827f963370e/oppskrift-pa_karrigryte-med-kylling.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkkyllingfileter
2 stkhvitløkfedd
2 cmingefær
1 sssolsikkeolje
1 posefrosne grønnsaker (gjerne Classic wokmix)
2 sskarripulver
3 dlgresk yoghurt (ev. crème fraîche)
1 bokskokosmelk
3 dlris
Fremgangsmetode
Kok 3 dl ris etter anvisning på pakken.
Del 4 kyllingfileter i biter, finhakk 2 hvitløkfedd og skrell og finriv 2 cm ingefær.
Varm en wok eller stor stekepanne med 1 ss olje og fres kyllingbiter, hvitløk og ingefær til brunet, ca. 5 minutter.
Ha i 1 pose frosne grønnsaker og 2 ss karripulver og fres videre under omrøring i 2 minutter.
Rør inn 3 dl gresk yoghurt og 1 boks kokosmelk og la småkoke i ca. 5 minutter eller til kyllingen er gjennomkokt. Server med kokt ris og ev. frisk koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆