kylling
Kyllingkjøttboller på spyd med ananas og ris
En morsom og enkel måte å servere en sunn og god middag på. Kjøttboller på spyd med ananas servert med ris faller i smak hos alle.
![Kyllingkjøttboller på spyd med ananas og paprika, servert med ris i liten blå skål, på grå tallerken.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/rOlGFP611KKjO5eE9SjaT/47f451e98f905dde5b6de3ee3f08382a/Kyllingkj_ttboller_p__spyd_med_ananas_og_ris.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
3 dlHurtigris
en halv stkfersk ananas
1 stkrød paprika
1 pkkyllingkjøttboller (ca. 400 gram)
4 sssøt chilisaus
Til servering:
1 dlcashewnøtter (eller peanøtter)
2 stkvårløk
Fremgangsmetode
Kok ris etter anvisning på pakken.
Sett ovnen på 200 °C.
Skjær skallet av ½ ananas, del i skiver og så i biter. Skjær gjerne bort den hardeste delen av kjernen. Del 1 paprika i to, fjern frø og hinner og del i biter.
Tre ananas- og paprikabiter med 1 pakke kyllingkjøttboller på spyd og legg i en ildfast form. Hell over 4 ss søt chilisaus og vend godt.
Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
Grovhakk nøtter og vårløk, og strø over spydene og risen ved servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆